Plataforma on-line
Una completa experiència per tot i per a tots
Platós esdeveniments virtuals
Platós 100% personalitzats
Esdeveniments híbrids
Dos mons. Una única experiència
Contingut audiovisual
Inspiració creativa
Plataforma on-line
Una completa experiència per tot i per a tots

Una plataforma online que reuneix tots els elements per a convertir un esdeveniment virtual en una solució versàtil i fàcil de gestionar: presentacions/reunions interactives, concerts/business talks en streaming, xats, enquestes. Múltiples possibilitats sense necessitat de desplaçaments.
Platós eventos virtuales
Platós 100% personalitzats

Solucions per a tot tipus d'esdeveniments de petit o mitjà format com reunions corporatives o celebració de juntes i projectes de major complexitat com lliurament de premis, gales, cerimònies, en els quals es busqui un marc escènic més avançat.
Esdeveniments híbrids
Dos mons. Una única experiència

La combinació del món físic amb el virtual, dóna lloc a esdeveniments més interactius i de més abast amb part de l'audiència a plató i un nombre il·limitat de participants on-line.
Webinar
Estudi professional pel seu webinar o webcast

Webinar estudi és l'entorn de treball professional si el teu webcast o webinar necessita ser de gran qualitat. Espais equipats tecnològicament per a realitzar qualsevol tipus de reunió, ponència o conferència.

Plató Esdeveniment Virtual
La combinació de múltiples pantalles reals i virtuals

Impacta amb les teves exposicions o presenta el teu producte en streaming a tot el món. Atreveix-te a fer el teu esdeveniment en els nostres estudis i deixa que els nostres artistes interactuïn i sorprenguin a la teva audiència. Registra en viu els teus esdeveniments amb el sistema Live Camera Registration.

Plató Chroma
Sense límits amb la realitat virtual/augmentada

El plató chroma permet crear escenaris dinàmics i interactius. L’ús de la realitat virtual i/o augmentada crea experiències totalment immersives.

Plató Digital
Experiències visuals Il·limitades en 3D

El plató digital té el poder del 3D per viure una gran experiència visual innovadora i adaptable, sense presentadors ni participants a plató. La tecnologia ens permet crear i personalitzar qualsevol element gràfic aconseguint una integració seamless del set.

Contingut audiovisual
Inspiració creativa
ContactE