Emocions

Oferim serveis de creació i programació d’espectacles i activitats en el camp de l'entreteniment, la cultura i la divulgació. Gràcies a un equip de professionals de trajectòria nacional i internacional, ens hem convertit en autèntics experts i referents del sector.

Tenim l’experiència, el know-how i els millors aliats: una cartera amb els millors especialistes i un catàleg de propostes dissenyades per Divertimento. Hem dedicat hores a descobrir el talent emergent, a integrar les noves tecnologies als nostres espectacles i a detectar les últimes tendències a les xarxes socials.

Oferim la producció integral com a partner exclusiu d’esdeveniments presencials, híbrids i online per corporacions, institucions i particulars.

Som especialistes en l'organització de brand experiences, llançament de productes, pop-up stores & roadshows, trade shows i street marketing. Generem engagement amb activitats d’entreteniment i divulgació, com concerts, tallers, team-buildings, business talks i experiències immersives destinades a crear audiències actives allà on abans només hi havia espectadors.

La nostra selecció de produccions estan presents a espais d’oci i cultura com resorts, flagship stores, museus, auditoris i parcs temàtics, creant moments únics que augmenten l’engagement del públic i el diàleg amb l’entorn. Divertimento és el teu partner de confiança en l’organització de Live Entertainment, Sopars Espectacle, Activacions, Booking d’Artistes, Business Talks, Team Buildings i Tallers, entre d’altres.

No som una agència qualsevol. A Divertimento trobaràs un equip disposat a fer realitat els projectes més exigents. No és la nostra feina. És la nostra passió.

Divertimento és...

Descobreix algunes de les nostres produccions