Audiovisuals

Oferim serveis integrals de producció tècnica de so, il·luminació i vídeo per a tot tipus de d’esdeveniments i activitats presencials, híbrides i online que integren a l’espectador en una experiència immersiva, dinàmica i interactiva.
Les nostres joguines t’encantaran. Divertimento compta amb material tècnic de darrera generació utilitzat en espectacles de gran format i en produccions de cinema i TV.

Oferim la producció integral com a partner exclusiu d’esdeveniments presencials, híbrids i online per corporacions, institucions i particulars.

Som especialistes en l'organització de brand experiences, llançament de productes, pop-up stores & roadshows, trade shows i street marketing. Generem engagement amb activitats d’entreteniment i divulgació, com concerts, tallers, team-buildings, business talks i experiències immersives destinades a crear audiències actives allà on abans només hi havia espectadors.

Atreveix-te a realitzar el teu acte híbrid en els nostres Virtual Studios, deixa que els nostres artistes de mapping sorprenguin a la teva audiència o enregistra en viu els teus esdeveniments amb el sistema Live Camera Registration de Divertimento. Amb l’ajuda del nostre personal tècnic qualificat, assoleix una integració seamless dels equips de so professional, de pantalles LED i sistemes d’il·luminació intel·ligent, aconseguint un acabat elegant, sofisticat i responsable amb l’entorn.

Atrau a la teva audiència, fes brillar les teves exposicions o presenta el teuproducte en streaming a tot el món. A Divertimento donem cobertura audiovisual, total o parcial, a qualsevol tipus d’esdenveniment, sigui quin sigui el repte. No tenim límits. No tenim un no. I res és massa difícil.

Divertimento és...

Solucions audiovisuals

Esdeveniments Corporatius

Esdeveniments virtuals

Fires, congressos i exposicions

Esdeveniments culturals

Transmissions televisives

Entreteniment

Actes esportius

Moda

Celebracions privades

Gestió d'Espais

Veure vídeo